top of page

Kletsen, 'stem op mij!' en interviews

Het is hier een beetje stil geweest. Dat is eigenlijk een goed teken: hoe stiller ik ben online, hoe drukker ik ben in het echte leven. En druk ben ik zeker! Zo ben ik nog steeds bezig met de redactie van Sterrenduister - en we zijn nog lang niet klaar. Wat niet echt helpt daarbij is dat mijn vriend en ik een huizenjacht zijn begonnen. Veel haast om te verhuizen hebben we nou ook weer niet, maar man, zelfs dan gaat daar nog een hoop tijd in zitten. Mocht iemand dus nog af willen van een leuk plekje met tuin nabij Deventer, laat het me weten!


Kletsen over boeken

Ik heb eigenlijk helemaal geen tijd om een blog te schrijven. Gelukkig kan ik ook op een andere manier communiceren: ik ben binnenkort te gast in About Books, een praatprogramma over - drie keer raden - boeken dat wordt gemaakt door uitgeverij Zilverspoor. Dan gaan we het zeker hebben over Sterrenduister! En ik ga het een en ander vertellen over geografie bij het bouwen van fantasy/scifi werelden. Luister je mee?

18 oktober, 19:30 uur op Youtube, Facebook, en Twitch


Schrijfwedstrijden

Ook heb ik de afgelopen tijd meegedaan aan een aantal schrijfwedstrijden. Een daarvan is de Fantastic Stories schrijfwedstrijd. En goed nieuws: mijn verhaal, 'Fantastic pets and where to walk them', heeft de top vijf gehaald! Yay! De uiteindelijke winnaar wordt op de Dutch Comic Con bekend gemaakt (18 en 19 november, Jaarbeurs Utrecht). Maar ja, wie dat is... Dat is aan jullie! Lezers kunnen immers stemmen op hun favoriete verhaal. De populairste wint!

De Fantastic Stories wedstrijd is voor Nederlandse en Engelstalige verhalen. En ja, ook die van mij is in het Engels. Die taal heeft toch mijn voorkeur. Bovendien denk ik dat de stijl waarin mijn verhaal is geschreven niet lekker uit de verf was gekomen in het Nederlands. Ik ben niet alleen: alle vijf finalisten zijn Engelstalig! Dat had ik echt niet verwacht.


Waar het over gaat? Honden! En katten! En fantasydieren. Daar wordt iedereen blij van, toch?


De verhalen kan je hier vinden. De link om te stemmen vind je er ook: dutchcomiccon.com
Interviews

Jaja, ik ben geïnterviewd! En niet een, maar twee keer! Dat was echt heel leuk om te doen. Dus mochten jullie willen weten welk woord ik associeer met de letter Q of wat er aan de hand is met mijn linkerpink, kijk dan vooral hier:

Veel plezier met het lezen van het korte verhaal en de interviews! Tot de volgende keer!

Comments


Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij mij. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u my nieuwsbrieven te sturen. Je kunt je altijd afmelden als je mijn berichten niet langer wilt ontvangen. 

glowing bar of magic
bottom of page