top of page

Tijd om te vertrekken!

Vandaag gaat het gebeuren... Dan krijgen mijn vriend en ik de sleutels van het nieuwe huis! Jaja, we hebben een woning. Dus mede huiszoekende millenials, geef de hoop nog niet op. Wonderen bestaan nog.


Zie hier ons 'kasteeltje': een hoekwoning in Warnsveld (vlakbij Zutphen). Het huis is goed onderhouden, maar is behoorlijk in de jaren 70 blijven hangen. De foto's zeggen genoeg...
Stiekem ben ik wel blij met die inrichting, want als er iets is wat ik nog lelijker vind dan een inrichting uit de jaren 70, dan is dat wel een strakke, moderne blokkendoos met een open keuken en greeploze kastdeurtjes... Wij mikken qua smaak meer op middeleeuws. Dus tja, als je dan toch moet klussen, klus dan aan iets wat toch al wat verre van nieuw is. En er is genoeg toe doen: we willen de badkamer verplaatsen, vloerverwarming aanleggen, de slaapkamer vergroten, de inbouwkasten verwijderen en een nieuwe vloer aanleggen.


De komende weken zullen dus in de weekenden gevuld zijn met verf, laminaat en tegels. Daardoor houd ik wat minder tijd over voor de redactie van Sterrenduister. Ik had ooit heel hoopvol op mijn site gezet dat het in augustus 2023 toch echt uitgegeven zou worden, maar ja, we weten hoe dat is gegaan... We gaan er gewoon de tijd voor nemen die het nodig heeft. Liever een goed boek met vertraging dan iets wat duidelijk is afgeraffeld en door verhuisdozen is geplet. De redactie heeft een paar maanden stil gelegen, maar daar komt verandering in: Natascha van Limpt neemt namelijk het redactiewerk over van Cocky, zodat zij ook iets meer ademruimte heeft. Ik ben heel benieuwd wat de verschillen zullen zijn tussen die twee!


Qua redactie mag er dan niet veel voortgang zijn, ik ben nog wel druk met het boek bezig geweest op andere manieren! Er komen namelijk illustraties in het boek. De kaart had ik al eens een keer eerder gedeeld, maar ook de hoofdstuktitels zullen versierd zijn en er zijn een aantal tekeningen. Zie hier een preview:

Het is de Godin uit Sterrenduister, en ze lacht ons allemaal toe! (kuch kuch).


Tot zover deze blogpost. Ik durf niet te zeggen wanneer jullie weer iets van me gaan horen, dat gaat volledig van ons geklus afhangen. Dus mocht het hier een beetje stil zijn... Dan weet je waarom.


Comments


Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij mij. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u my nieuwsbrieven te sturen. Je kunt je altijd afmelden als je mijn berichten niet langer wilt ontvangen. 

glowing bar of magic
bottom of page