top of page

Vakanties, feestjes en keihard aan de bak

Het is hier even stil geweest, dus tijd voor een korte update. Je zou het misschien niet zeggen als je naar het weer kijkt van de laatste paar weken, maar het is toch echt zomer. En dat betekent vakantie! Wat ook betekent dat ik bar weinig heb geschreven. Ik was te druk met chillen op een camping aan een riviertje in Luxemburg.
De tent heb ik niet op hoeven ruimen, aangezien het niet gek veel later tijd was voor Castlefest. Dit is een fantasy festival in Lisse met toffe muziek, verklede bezoekers en donderslekker eten... En helaas, ook heel veel regen. Ik ga al jaren naar dit festival, en qua weer was dit toch echt de slechtste editie. Mijn vriend en ik stonden op de festivalcamping, en ik ben maar wat blij dat onze tent goed waterproof is. En windproof. Bij ons waren er hooguit wat haringen uit de superdrassige grond getrokken, maar er waren tenten die vrolijk aan de wandel zijn gegaan.


Tussen de regenbuien door was het festival gelukkig echt een feestje! De vrijdag was droog genoeg voor mij om mijn Lady Astra kostuum weer uit de kast te trekken, de andere dagen liep ik er wat 'normaler' bij en ging ik met mijn draakje Juul op pad. Die heeft nog nooit zo veel aandacht gekregen, haha! Ik heb trinkets gemaakt en geruild - echt zo leuk! Het was een lang weekend vol muziek, een brandende wickerman, mooie mensen, workshops en lezingen.
En natuurlijk was Uitgeverij Zilverspoor er ook. Dat is de uitgeverij waar ook Sterrenduister uitgegeven zal worden. Cocky, mijn redactrice en Zilveropperbaas, kwam met nieuws: de redactie van Sterrenduister gaat binnenkort van start! Eind van de maand ben ik de sjaak. Spannend!


Weet ik dan ook wanneer Sterrenduister uit komt? Eh, nee. We gaan eerst even kijken hoe het gaat, en nemen gewoon de tijd die voor het boek nodig is. Ik doe er liever iets langer over om zo een mooi eindresultaat te krijgen, dan dat ik de boel afraffel. Ik zal jullie op de hoogte houden ;) Of jullie horen helemaal niks meer van me. In dat geval: klop even op de deur van mijn werkkamer en laat wat voedsel achter. Na een paar maanden kom ik vanzelf wel weer een keer naar buiten. Hoop ik.

Comments


Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij mij. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u my nieuwsbrieven te sturen. Je kunt je altijd afmelden als je mijn berichten niet langer wilt ontvangen. 

glowing bar of magic
bottom of page